menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
NIST kan tvingas erkänna explosioner i WTC 7 http://palbergstrom.com/news/PALBep5kKp
content_copy

NIST kan tvingas erkänna explosioner i WTC 7

Vittnesmål om explosioner i WTC 7, det trejde huset som rasade i New York 11 september 2001, kan tvinga National Institute of Standards and Technology (NIST) erkänna existens av sprängämnen.

NIST hävdar i sin rapport från 2008 att det inte fanns några vittnesmål om explosioner kring WTC 7. Finns många men ett nytt vittnesmål från tv-reportern Gigi Stone Woods som rapporterade för den lokala nyhetskanalen NY1 kan tvinga in NIST i ett hörn.

I ett mejl den 4 januari i år till Architects & Engineers for 9/11 Truth bekräftar hon uppiften: "All I remember is that we were reporting near building 7 [sic] heard a loud explosion and people yelling to run and we all did". Detta stöds av kameramannen Basche Warner som filmade henne den dagen.

Organisationen Architects & Engineers for 9/11 Truth med stöd från över 3000 experter och efterlevande familjer kräver att NIST ändrar sin slutsats gällande WTC 7 och erkänner sprängämnen.

Allt tyder på att flygplan och bränder inte orsakade rasen av de 3 husen i WTC utan att de demolerades med sprängämnen. Om detta stämmer omkullkastas den officiella förklaringen för vad som hände den dagen och bekräftar att det rörde sig om ett insiderjobb.