menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Sean Hannity: The Deep State House of Cards — sanna mina ord — det kommer snart rasa samman http://palbergstrom.com/news/PALBt7BYi5
content_copy

Sean Hannity: The Deep State House of Cards — sanna mina ord — det kommer snart rasa samman

Välinformerade Sean Hannity på Fox News hävdar att vi snart kommer få se åtal, sannolik tolkning och utveckling, kring det som kallas Spygate. Han sa:

"Jag vet att ni har sagt till er själva, hur är det med alla de människor som vi vet har missbrukat makt, begått verkliga och allvarliga brott? Hillary Clinton är en. Vi ser folk som McCabe, och Comey och Strzok, och Page och många, många, många fler. Vad sägs om FISA-missbruk? Frånta amerikaner deras konstitutionella rättigheter. Vad sägs om intressekonflikterna bland några av de högsta nivåerna inom DOJ och FBI? Ikväll har vi bra nyheter. Enligt mina källor kommer allt vi har avslöjat om Deep State i två år snart att leda till stora allvarliga konsekvenser."

Om det sker lever Trump upp till sitt vallöfte om att rensa ut träsket i Washington DC. Hans utrikespolitik gentemot Venezuela och Iran, där många neokonservativa hökar vill ha krig, är dock oroande och något som inte är i linje med vad kandidat Trump lovade.

Helt avgörande för att vi ska få en reell förändring i allas medvetande är att man även tar tag i oklarheterna kring 11 september och tillsätter en ny oberoende utredning.