menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Öppet brev till poliser: Pandemilagen är inte demokratiskt förankrad http://palbergstrom.com/news/PALB6ocWxn
content_copy

Öppet brev till poliser: Pandemilagen är inte demokratiskt förankrad

Jag respekterar er som poliser och medmänniskor. All heder åt det ni gör men vi står inför en demokratisk kris av gigantiska proportioner där ni spelar en nyckelroll.

Problemet är att "pandemilagen" bryter mot grundlagen och rätten till frihet. Den är inte demokratiskt förankrad. Att lyda den, oavsett anledning och syfte, är därmed ett brott.

Lagen är antagen utan rim och reson. Sett till IFR är covid19 inte värre än influensan. Många dödsfall beror på fel eller ingen vård. Äldre gavs tidigt palliativ vård och fick morfin. Inte så konstigt att de dog.

Myndigheter har ignorerat förbyggande åtgärder med vitamin D och fungerande botemedel t ex ivermektin. Den svenska läkaren Sebastian Rushworth konstaterar i hans metaanalys gällande ivermektin: "That is an 85% reduction in the relative risk of death, which is huge".

Vi bör skydda äldre och utsatta men kan i övrigt återgå till det normala. Att i detta läget införa restriktioner mot att samlas, tal om vaccinpass och dylika åtgärder handlar som ni säkert förstår om något annat.

Allt tyder på att covid19 har varit en planerad "pandemi" där vaccinpass är det egentliga syftet. Steg mot en ny världsordning med en världsregering som inte kan bli annat än odemokratisk och fascistisk.

Grundlagen är till för att skydda oss mot just sådana här situationer och den stipulerar att folket är er högsta arbetsgivare då "all offentlig makt i Sverige utgår från folket". Inte polismyndigheten, riksdag eller regering.

Det är viktiga att förstå denna högsta av lagar. Riksdagen kan inte lagstifta bort frihet eller folkets makt uttryckt i Grundlagen och FN:s Allmänna förklaringar om de mänskliga rättigheterna. De ligger låsta, kan inte ändras och står över alla andra lagar.

Ni befinner er i en svår sits men det är nu det gäller att ha en moralisk ryggrad. Det är nu vi väljer om vi ska upprepa det som hände i Tyskland på 30-talet eller ej. Ta reda på fakta istället för att blint lyda order och medverka till att demokratin avskaffas.

Ni känner säkert till rättegångarna i Nürnberg efter andra världskriget. Åtalade sa att de bara följde lagen. Det är inte ett hållbart försvar när "lagen" bryter mot högre lagar. Stämningar är redan på gång i andra länder och kommer säkert även ske här.